sunnuntai 29. elokuuta 2010

Sunday Morning

Heipä hei taas!

Sunnuntai-aamu krapula ja vapina.. No ei todellakaan. Olin eilen ylpeästi ja mahtavasti duunissa koko yön ja nyt nautiskelen krapulattomasta sunnuntai-aamusta. Harvinaista herkkua tosiaan. Itseasiassa seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan krapulattomia, sillä aloitan tekemään toisessakin paikassa duunia ja on aika lahjakkaasti kaikki viikonloput töitä. No ei se haittaa, saa ainakin rahaa ja ei mee sitä rahaa jonninjoutaviin hömpötyksiin.

Perjantaina oltiin I(i)dojen kanssa Taiteiden yössä. En hirviästi taiteita nähnyt, mutta Einin näin. Oli ihan jees, tai no en muista, kun se lauloi. Oltiin siis vain parilla.. Iida heitti parhaimman läpän, kun se moikkas vieraalle naiselle "Moi, me kuunneltiin tänään sun biisejä youtubesta" "Iida hei, ei se oo toi vaa toi toinen!" Ja hävetys oli suuri. Nää on näitä illan kohokohtia aina.

Lauantai-aamuna olikin sit taas ihan järkyttävä kanuuna, mutta siitäkin selvittiin lepäämällä. Oon nyt alkanut saamaan hirveitä päänsärkyjä bile-iltojen jälkeen ja oon miettinyt, että johtuisko se lonkerosta? Tai sit ikä alkaa jo painaa. Vanha ei jaksa enää, oon sen huomannu. HUH.

No joo, ei taas mitään asiaa muuta. Moikka

TOMMI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti